Välkommen till min hemsida, där du finner en del översättningar av buddhistiska texter och artiklar som publicerats i olika sammanhang, länkar till guidade meditationer m.m. Klicka dig fram genom menyerna och listorna. Du finner också en länk till Bodhi-förlaget, som jag startade 1997, och som ger ut böcker av Sangharakshita och andra medlemmar i orden.

Jag lever delvis på donationer och försöker leva ett helhjärtat buddhistiskt liv. Jag brinner framför allt för att göra buddhismen (Dharma) tillgänglig och levande på svenska genom översättning, men också genom att, med andra, skapa en stödjande kultur av levande utövande. Jag bor också i ett dynamiskt manskollektiv i södra Stockholm där alla är utövande buddhister inom Triratna.

Jag hoppas du finner saker som inspirerar och leder dig vidare i livet – detta äventyr som är så svårfångat, så flyktigt och så värdefullt.

Med värme, Viryabodhi

(Du kan stödja mig genom donationer. Klicka här för olika alternativ.)

om bilderna
Bilderna längst upp är ofta mina egna foton, men även buddhistiskabilder från olika traditioner och kulturer. Buddhismen är också mycket rik på bilder och konst.

Print Friendly, PDF & Email


Scroll Up

Den här hemsidan använder cookies, som underlättar ditt användande. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.