”Jag har mediterat till Viryabodhis meditationer både live och via inspelningar. De funkar i stillhet men även på en lunchrast på jobbet. Genom att vara grundad i sin egen praktik är det lätt att följa med och behålla fokus. Jag skulle säga att Viryabodhi är en av de mest erfarna meditatörerna jag känner och hans vägledning passar både nybörjare och en mer erfaren meditatör.”

”Måste också säga att jag lyssnat på Viryabodhis kroppscanningar med min dotter på kvällarna ibland. Det är så bra. Hon är också, likt mig, lite ”känslomänniska” och det är perfekt för att komma ner i varv och släppa tankar och oro från skola och sådant.”

Jannica Hagfors, personlig assistent 

”Viryabodhi har en stor kunskap och visdom som märks när han guidar meditationer. På ett utforskande och medkännande sätt får man vägledning i hur man kan öka kunskapen om sig själv och odla inre förmågor. Jag upplever alltid att jag kan landa in och komma i kontakt med en varm och omhändertagande känsla när jag lyssnar på dem.”

Sofia Viotti, psykolog och författare till böcker om self-compassion

”Det svåra med meditation är att faktiskt komma igång att göra den. För oss är det till stor hjälp att varje tisdagkväll koppla upp oss via zoom  och meditera, i en ordlös gemenskap med andra, under Viryabodhis  vänliga och kunniga vägledning. Viryabodhi är grundad i såväl den buddhistiska filosofin som i en praktik och ger därför en trovärdig vägledning i meditation.”

Karin, arbetsmiljöspecialist, och Hasse, leg psykoterapeut

”Jag kan varmt rekommendera Viryabodhis alla meditationer som han så generöst har delat med sig under många år. Det är tydligt att Viryabodhi lever efter och har en stark önskan om att det skall gå väl för alla levande varelser. Han leder meditationer på ett synnerligen intuitivt sätt och hans varma skånska röst har på många sätt blivit Buddhas dubbade svenska röst för mig. 

Det är tydligt att Viryabodhi har en lång erfarenhet av Buddhas lära i praktiken och det finns en tydlig energi mot det goda, vilket också är hans namn översatt till svenska.  Jag kan varmt rekommendera de böcker som Viryabodhi översatt till svenska samt hans hemsida www.viryabodhi.se som är fylld av inspirerande läsning.”

Peter M, gymnasielärare & religionsguide

”I mer än 7 år har jag många gånger mediterat med guidning av Viryabodhi. Fysiskt tillsammans på retreat och även i alla de inspelningar som finns lätt tillgängliga på nätet. Viryabodhi ger fin närvaro och lättsam guidning. Jag kan stilla mig och ofta känna att jag hittar in i mig själv. Guidningen känns uppriktig, snäll, och hans röst är behaglig. En favorit på SoundCloud är ”Meditation med Buddhorna och alla levande varelser”.”

Annelie, sjuksköterska 
(Buddhastatyn på Stockholms Buddhistcenter, foto: Viryabodhi.)

Så här skrev en vän, Hasse, om sin upplevelse av Meditation i svåra tider (32 min. – se nedan för att lyssna!)
”Jag vill tacka dig för den fina meditationen du har släppt på nätet ”Meditation i svåra tider”. Jag har haft lite svårt med mina meditationer en tid så det passade bra med en guidad sådan. Dels var det fint att få höra din vänliga, mjuka stämma, dels var innehållet upplyftande. Jag insåg att jag nog är mer orolig för viruset och vad det för med sig för både mig personligen och samhället i övrigt än jag velat erkänna för mig själv. Mycket av min andning hamnade uppe i bröstet. Det är nyttigt och viktigt att veta vad man egentligen känner.”

Hans F, pensionär

Meditation i svåra tider:

Scroll Up

Den här hemsidan använder cookies, som underlättar ditt användande. Genom att fortsätta godkänner du användandet av cookies.